Teraz jest Pt, 19 sty 2018, 02:39

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 293 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 02 paź 2017, 14:15 

Dołączył(a): So, 23 wrz 2017, 11:40
Posty: 12
Ok sory kompletnie pomieszałem wszystko. Teraz znalazłem tę kartę I ona jest typu coordinate.
Mógłby mi ktoś jeszcze wyjaśnić dokladniej jak dziala karta It's a damn robot?

Wiem, że na forum było to omawiane, ale dalej nie do końca rozumiem o co chodzi. Rozumiem, ze jesli sie zagra ja normalnie to dziala jako 4 atak, jak sie zagra karte coordinate to dodatkowo obniza obrone 4.
Ale nie rozumiem do końca instrukcji tej karty:
The next time you fight a Synthetic Enemy turn, it gets -4.
Jak dla mnie karta po prostu dziala -4, zastanawiam się po co tu jest dodane next time. Czy jeśli jej uzyje jej jako pierwszej w rundzie to moge od razu zaaplikowac 4 ataku obcemu/obcym, zgadza sie?
Czy moge skanowac uzywajac tej karty? Moim zdaniem nie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 02 paź 2017, 15:44 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 01 lut 2009, 14:20
Posty: 3883
Lokalizacja: Gliwice-Bielefeld
Ta karta daje 4 Ataku/Skanu jeśli grasz ją dla Siebie.
Obniża natomiast siłę Asha o 4 jeśli zagrasz ją jako Wsparcie dla innego gracza.

_________________
Planszówkowym skrytożercom mówię stanowcze NIE !!!


moja kolekcja

na sprzedaż

chętnie kupię


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 02 paź 2017, 16:09 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 26 paź 2015, 12:47
Posty: 375
Lokalizacja: Kraków
maciejo napisał(a):
Ta karta daje 4 Ataku/Skanu jeśli grasz ją dla Siebie.
Obniża natomiast siłę Asha o 4 jeśli zagrasz ją jako Wsparcie dla innego gracza.

Obrazek
Ta karta nie musi być zagrana jako Coordinate, żeby obniżyła siłę Asha o 4. Można w ten sposób ją zagrać jak napisał maciejo, ale można też np. zagrać ją z ręki i też obniży siłę Asha. Natomiast w praktyce takie zagranie nic nie da, o ile w tej samej turze ktoś nie zagra Ci karty Coordinate (jakiejkolwiek).

_________________
Moje gry
Morgad rabat 5% - napisz wiadomość, a Pierwszy Sekretarz chętnie pomoże ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 02 paź 2017, 17:05 

Dołączył(a): So, 23 wrz 2017, 11:40
Posty: 12
Ok teraz już jest jasne wszystko dla mnie poza... Wychodzi na to, że jak gram solo to nie jestem w stanie zabić Ash'a. Mam rację?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 02 paź 2017, 17:08 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 01 lut 2009, 14:20
Posty: 3883
Lokalizacja: Gliwice-Bielefeld
Breżniew napisał(a):
maciejo napisał(a):
Ta karta daje 4 Ataku/Skanu jeśli grasz ją dla Siebie.
Obniża natomiast siłę Asha o 4 jeśli zagrasz ją jako Wsparcie dla innego gracza.

Obrazek
Ta karta nie musi być zagrana jako Coordinate, żeby obniżyła siłę Asha o 4. Można w ten sposób ją zagrać jak napisał maciejo, ale można też np. zagrać ją z ręki i też obniży siłę Asha. Natomiast w praktyce takie zagranie nic nie da, o ile w tej samej turze ktoś nie zagra Ci karty Coordinate (jakiejkolwiek).

Dokładnie o to mi chodziło :D Ale Ty to umiesz ładniej ubrać w słowa :wink:

_________________
Planszówkowym skrytożercom mówię stanowcze NIE !!!


moja kolekcja

na sprzedaż

chętnie kupię


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 02 paź 2017, 17:09 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 01 lut 2009, 14:20
Posty: 3883
Lokalizacja: Gliwice-Bielefeld
Karsen napisał(a):
Ok teraz już jest jasne wszystko dla mnie poza... Wychodzi na to, że jak gram solo to nie jestem w stanie zabić Ash'a. Mam rację?

Masz.Chyba że grasz na dwie ręce.

_________________
Planszówkowym skrytożercom mówię stanowcze NIE !!!


moja kolekcja

na sprzedaż

chętnie kupię


Ostatnio edytowano Pn, 02 paź 2017, 17:10 przez maciejo, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 02 paź 2017, 17:10 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 26 paź 2015, 12:47
Posty: 375
Lokalizacja: Kraków
Karsen napisał(a):
Ok teraz już jest jasne wszystko dla mnie poza... Wychodzi na to, że jak gram solo to nie jestem w stanie zabić Ash'a. Mam rację?

Niestety tak :) Ash w grze solo jest nie do zabicia. Ale w Scenariuszu 1 są sposoby na odsunięcie od siebie związanego z nim zagrożenia.

_________________
Moje gry
Morgad rabat 5% - napisz wiadomość, a Pierwszy Sekretarz chętnie pomoże ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 02 paź 2017, 17:32 

Dołączył(a): So, 23 wrz 2017, 11:40
Posty: 12
Ok to zabieram się do grania. A co do Asha w solo, jeśli wyzeruje mu punkty uderzenia w danej turze, to rozumiem, że wtedy nie dostaję uderzenia, ale też i on nie znika z planszy, zgadza się? :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 02 paź 2017, 18:17 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 26 paź 2015, 12:47
Posty: 375
Lokalizacja: Kraków
Karsen napisał(a):
Ok to zabieram się do grania. A co do Asha w solo, jeśli wyzeruje mu punkty uderzenia w danej turze, to rozumiem, że wtedy nie dostaję uderzenia, ale też i on nie znika z planszy, zgadza się? :)

Dostajesz, a on nie znika. To prawdziwy kawał sukinsyna :)

_________________
Moje gry
Morgad rabat 5% - napisz wiadomość, a Pierwszy Sekretarz chętnie pomoże ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So, 07 paź 2017, 21:34 
Użytkownik wspierający

Dołączył(a): N, 11 lis 2012, 07:53
Posty: 387
Witam. Mam pytanie odnośnie spolszczenia tej gry. Czy istnieje jakieś tłumaczenie kart lub instrukcja w języku polskim ? Bardzo dziękuję za pomoc :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 08 paź 2017, 06:22 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 26 paź 2015, 12:47
Posty: 375
Lokalizacja: Kraków
wajdzik83 napisał(a):
Witam. Mam pytanie odnośnie spolszczenia tej gry. Czy istnieje jakieś tłumaczenie kart lub instrukcja w języku polskim ? Bardzo dziękuję za pomoc :)

Na bgg są pliki autorstwa Vinnichi z tłumaczeniem instrukcji oraz spolszczonymi kartami.

_________________
Moje gry
Morgad rabat 5% - napisz wiadomość, a Pierwszy Sekretarz chętnie pomoże ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 08 paź 2017, 07:52 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt, 30 gru 2014, 17:47
Posty: 222
Tylko, że w tych tłumaczeniach kart jest sporo błędów.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

_________________
Szukamy nowych znajomych z okolic Dobrzenia Wielkiego, lubiących pograć w planszówki :-)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 08 paź 2017, 09:31 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 01 lut 2009, 14:20
Posty: 3883
Lokalizacja: Gliwice-Bielefeld
Shantall napisał(a):
Tylko, że w tych tłumaczeniach kart jest sporo błędów.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Jest sporo błędów ale i tak ogromny szacun na kol.Vinnichi za pracę wyłożoną w to tłumaczenie.
Tekst ang.na kartach jest na tyle prosty, że te błędy łatwo wychwycić.
Na szczęście są też kol.na forum którzy chętnie pomogą :arrow: Breżniew
:wink:

_________________
Planszówkowym skrytożercom mówię stanowcze NIE !!!


moja kolekcja

na sprzedaż

chętnie kupię


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 08 paź 2017, 14:32 
Użytkownik wspierający

Dołączył(a): N, 11 lis 2012, 07:53
Posty: 387
A czy jest gdzieś poprawiona wersja tych przetłumaczonych kart ? Wiadomo na których kartach są błędy ?

dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 08 paź 2017, 16:27 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 01 lut 2009, 14:20
Posty: 3883
Lokalizacja: Gliwice-Bielefeld
wajdzik83 napisał(a):
A czy jest gdzieś poprawiona wersja tych przetłumaczonych kart ? Wiadomo na których kartach są błędy ?

dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc ;)

Nie ma.
Jest jeden poważny błąd w tłumaczeniu instrukcji ale gdzieś go tu przytoczyłem, poszukaj.
Graj na razie na tym tłumaczeniu i nic się nie przejmuj a jak byś miał jakieś wątpliwości to pisz na forum :wink:

_________________
Planszówkowym skrytożercom mówię stanowcze NIE !!!


moja kolekcja

na sprzedaż

chętnie kupię


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 08 paź 2017, 18:00 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 26 paź 2015, 12:47
Posty: 375
Lokalizacja: Kraków
maciejo napisał(a):
Graj na razie na tym tłumaczeniu i nic się nie przejmuj a jak byś miał jakieś wątpliwości to pisz na forum


Quarantine procedure
Jest: "Spójrz na pierwsza kartę każdego gracza. Możesz ją zabić albo odłożyć."
Powinno być: "Spójrz na pierwszą kartę dowolnego gracza. Możesz ją zabić albo odłożyć."

Teams of three
Jest: "Weź dwie pierwsze karty z koszar. Jeśli jest to jednostka to zatrzymaj ją lub połóż na spód koszar."
Powinno być: Weź pierwszą kartę z koszar. Jeśli jest to jednostka to zatrzymaj ją lub połóż na spód koszar."

Autopsy
Jest: "Jeśli przynajmniej jeden gracz zginął w tej turze, pociągnij kartę."
Powinno być: "Jeśli przynajmniej jedna jednostka zginęła w tej turze, pociągnij kartę."

I can smell it
Jest: "Podejrzyj dowolne ukryte karty bez pokazywania ich innym graczom."
Powinno być: "Podejrzyj dowolną ukrytą kartę bez pokazywania jej innym graczom."

Howling Xenomorph
Jest: "ODKRYCIE: Jeśli jest w Bazie, odkryj każdą następną ukrytą kartę. Odkrywaj je po kolei zaczynając od pierwszej po lewej."
Powinno być: "ODKRYCIE: Jeśli jest w Bazie, odkryj każdą sąsiadującą z nią ukrytą kartę. Odkrywaj je po kolei zaczynając od tej po lewej."

Blood-Scent Xenomorph
Tekst karty powinien brzmieć: "STREFA WALKI: Gracze nie mogą leczyć Uderzeń."

Tyle znalazłem błędów merytorycznych.
Ogólnie, to w tym tłumaczeniu roi się od literówek i jest dość koślawe. Ale autor i tak zrobił kawał roboty.
Gdybym znalazł chwilę, to może poprawiłbym te pliki. Pracy z tym byłoby dość sporo, bo jakbym już przy tym siadał, to wolałbym zrobić własne tłumaczenie z zachowaniem konsekwencji kluczowych dla mechaniki gry terminów.

_________________
Moje gry
Morgad rabat 5% - napisz wiadomość, a Pierwszy Sekretarz chętnie pomoże ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 08 paź 2017, 18:10 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 01 lut 2009, 14:20
Posty: 3883
Lokalizacja: Gliwice-Bielefeld
Breżniew napisał(a):
maciejo napisał(a):
Graj na razie na tym tłumaczeniu i nic się nie przejmuj a jak byś miał jakieś wątpliwości to pisz na forum


Quarantine procedure
Jest: "Spójrz na pierwsza kartę każdego gracza. Możesz ją zabić albo odłożyć."
Powinno być: "Spójrz na pierwszą kartę dowolnego gracza. Możesz ją zabić albo odłożyć."

Teams of three
Jest: "Weź dwie pierwsze karty z koszar. Jeśli jest to jednostka to zatrzymaj ją lub połóż na spód koszar."
Powinno być: Weź pierwszą kartę z koszar. Jeśli jest to jednostka to zatrzymaj ją lub połóż na spód koszar."

Autopsy
Jest: "Jeśli przynajmniej jeden gracz zginął w tej turze, pociągnij kartę."
Powinno być: "Jeśli przynajmniej jedna jednostka zginęła w tej turze, pociągnij kartę."

I can smell it
Jest: "Podejrzyj dowolne ukryte karty bez pokazywania ich innym graczom."
Powinno być: "Podejrzyj dowolną ukrytą kartę bez pokazywania jej innym graczom."

Howling Xenomorph
Jest: "ODKRYCIE: Jeśli jest w Bazie, odkryj każdą następną ukrytą kartę. Odkrywaj je po kolei zaczynając od pierwszej po lewej."
Powinno być: "ODKRYCIE: Jeśli jest w Bazie, odkryj każdą sąsiadującą z nią ukrytą kartę. Odkrywaj je po kolei zaczynając od tej po lewej."

Blood-Scent Xenomorph
Tekst karty powinien brzmieć: "STREFA WALKI: Gracze nie mogą leczyć Uderzeń."

Tyle znalazłem błędów merytorycznych.
Ogólnie, to w tym tłumaczeniu roi się od literówek i jest dość koślawe. Ale autor i tak zrobił kawał roboty.
Gdybym znalazł chwilę, to może poprawiłbym te pliki. Pracy z tym byłoby dość sporo, bo jakbym już przy tym siadał, to wolałbym zrobić własne tłumaczenie z zachowaniem konsekwencji kluczowych dla mechaniki gry terminów.

A nie pisałem wcześniej że Breżniew pomoże 8)
To tylko takie moje przemyślenia ale może chciałbyś przetłumaczyć karty poszczególnych scenariuszy i Objektiwów bo ich nigdzie nie ma.Miałem poważne problemy żeby dobrze je zinterpretować.

_________________
Planszówkowym skrytożercom mówię stanowcze NIE !!!


moja kolekcja

na sprzedaż

chętnie kupię


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So, 18 lis 2017, 15:52 

Dołączył(a): Wt, 28 lut 2017, 08:15
Posty: 72
hej,

Mam pytanie od spełnianie warunków zagranych kart do odpalenia zdolności kart. Przykładowo mam na ręce dwie karty z znaczkiem załogi NOSTROMO "żółte W". Oprócz tego mam na ręce 4 karty "TEAMS OF THREE". Zagrywam dwie pierwsze karty ze znakiem W. Zgodnie z zasadami mogę zagrać "Teams of three" i skorzystać z jej zdolności. Ale nie jestem pewien czy te dwie pierwsze zagrane karty pozwalają mi dalej korzystać ze zdolności z pozostałych trzech zagranych "Teams of three" (czyli pociągnąć kartę z Barrack).

Dzisiaj przeglądając forum okazało się że w misji 1 jest karta ASHa którego nie da sie zabić jak nie gra się we dwie osoby - konieczne jest wsparcie. Czy w takim razie jest sens grania w jedną osobę w tą misję? Czy w innych misjach też są takie niespodzianki dla gracza solo?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So, 18 lis 2017, 16:44 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 26 paź 2015, 12:47
Posty: 375
Lokalizacja: Kraków
longmen76 napisał(a):
hej,

Mam pytanie od spełnianie warunków zagranych kart do odpalenia zdolności kart. Przykładowo mam na ręce dwie karty z znaczkiem załogi NOSTROMO "żółte W". Oprócz tego mam na ręce 4 karty "TEAMS OF THREE". Zagrywam dwie pierwsze karty ze znakiem W. Zgodnie z zasadami mogę zagrać "Teams of three" i skorzystać z jej zdolności. Ale nie jestem pewien czy te dwie pierwsze zagrane karty pozwalają mi dalej korzystać ze zdolności z pozostałych trzech zagranych "Teams of three" (czyli pociągnąć kartę z Barrack).

Dzisiaj przeglądając forum okazało się że w misji 1 jest karta ASHa którego nie da sie zabić jak nie gra się we dwie osoby - konieczne jest wsparcie. Czy w takim razie jest sens grania w jedną osobę w tą misję? Czy w innych misjach też są takie niespodzianki dla gracza solo?

1. Zagrywasz dwie karty ze znaczkiem Nostromo i od tej chwili każda zagrana karta Teams of Three odpala swoją zdolność.
2. Zgadza się. Przy rozgrywce solo Ash jest nie do zabicia, ale to nie znaczy, że scenariusz jest nie do przejścia. Za pomocą karty Electric Prod możesz przegonić wroga z Combat Zone albo dowolnego pola z Complexu do innego dowolnego pustego pola Complexu. To jest jeden z najlepszych sposobów radzenia sobie z tym wrednym syntetykiem. Oprócz tego Airlock z podpiętymi Airlock Controls pozwala na ściągnięcie do niego dowolnego wroga. Ja bardzo często gram solo w LE:Alien i w szczególności w pierwszy scenariusz. Niemożność likwidacji Asha w pojedynkę jest dla mnie bardzo klimatycznym motywem :)
W talii strikes są karty Somebody Help!, których można uniknąć, jeśli inny gracz pokaże kartę z symbolem survival, ale oczywiście grając solo nie unikniesz tego strikea w ten sposób. Przy grze solo masz również trudniejszy event w obj.1 na Nostromo - "you and the next player" w tym przypadku oznacza Ty oraz Ty :) Ogólnie to sporo jest takich solo smaczków we wszystkich scenariuszach.

_________________
Moje gry
Morgad rabat 5% - napisz wiadomość, a Pierwszy Sekretarz chętnie pomoże ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 19 lis 2017, 15:01 

Dołączył(a): Wt, 28 lut 2017, 08:15
Posty: 72
Karta z Drone Deck - NOXIOUS XENOMORPH : Reveal: Players -1(serce) this turn.
Rozumiem, że karta nie zadaje nam obrażeń tylko mamy w rundzie kiedy została odkryta ta karta wartość życia z karty postaci o jeden mniejszą? Jeżeli tak to działa ona tylko w rundzie kiedy została odkryta a nie cały czas dopóki jej nie zabijemy?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N, 19 lis 2017, 16:16 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 01 lut 2009, 14:20
Posty: 3883
Lokalizacja: Gliwice-Bielefeld
longmen76 napisał(a):
Karta z Drone Deck - NOXIOUS XENOMORPH : Reveal: Players -1(serce) this turn.
Rozumiem, że karta nie zadaje nam obrażeń tylko mamy w rundzie kiedy została odkryta ta karta wartość życia z karty postaci o jeden mniejszą? Jeżeli tak to działa ona tylko w rundzie kiedy została odkryta a nie cały czas dopóki jej nie zabijemy?

Tak,działa tylko w momencie odkrycia,w następnej rundzie jeśli karta jest nadal odkryta to ta funkcja przestaje być aktywna.

_________________
Planszówkowym skrytożercom mówię stanowcze NIE !!!


moja kolekcja

na sprzedaż

chętnie kupię


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 20 lis 2017, 00:17 

Dołączył(a): Wt, 28 lut 2017, 08:15
Posty: 72
Jeszcze pytanie o objaśnienie działania karty: Drone DECK - CORNERED SCIENTIST - Death: Coose any number of players to each draw card.
Gracz wybiera innego (jednego) gracza spośród kilku który ma dobrać kartę?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 20 lis 2017, 05:43 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 26 paź 2015, 12:47
Posty: 375
Lokalizacja: Kraków
longmen76 napisał(a):
Jeszcze pytanie o objaśnienie działania karty: Drone DECK - CORNERED SCIENTIST - Death: Coose any number of players to each draw card.
Gracz wybiera innego (jednego) gracza spośród kilku który ma dobrać kartę?

Nie. Gracz wybiera dowolną ilość graczy (w tym również może wybrać siebie), którzy dobierają kartę. Działanie tej karty może mieć duże znaczenie, jeśli gra się z Agendami albo któryś z graczy ma w talii albo w discard pile Chestburstera. Wtedy pociągnięcie przez niego karty może przyspieszyć jego śmierć :)

_________________
Moje gry
Morgad rabat 5% - napisz wiadomość, a Pierwszy Sekretarz chętnie pomoże ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 20 lis 2017, 11:08 

Dołączył(a): Wt, 28 lut 2017, 08:15
Posty: 72
Breżniew napisał(a):
longmen76 napisał(a):
Jeszcze pytanie o objaśnienie działania karty: Drone DECK - CORNERED SCIENTIST - Death: Coose any number of players to each draw card.
Gracz wybiera innego (jednego) gracza spośród kilku który ma dobrać kartę?

Nie. Gracz wybiera dowolną ilość graczy (w tym również może wybrać siebie), którzy dobierają kartę. Działanie tej karty może mieć duże znaczenie, jeśli gra się z Agendami albo któryś z graczy ma w talii albo w discard pile Chestburstera. Wtedy pociągnięcie przez niego karty może przyspieszyć jego śmierć :)


OK. Jak to wygląda w przypadku gracza aktywnego, który zagrał wszystkie karty i zabił tą kartę? Wyznacza również siebie do dobrania. Rozumiem , że dociąga kartę na bieżącą turę wtedy, a nie na przyszłą jako dodatkowa do sześciu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn, 20 lis 2017, 11:32 
Użytkownik wspierający
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn, 26 paź 2015, 12:47
Posty: 375
Lokalizacja: Kraków
longmen76 napisał(a):
OK. Jak to wygląda w przypadku gracza aktywnego, który zagrał wszystkie karty i zabił tą kartę? Wyznacza również siebie do dobrania. Rozumiem , że dociąga kartę na bieżącą turę wtedy, a nie na przyszłą jako dodatkowa do sześciu.

Jeśli wyznaczy również siebie, to tak - dobiera od razu, a nie w przyszłej swojej turze.

_________________
Moje gry
Morgad rabat 5% - napisz wiadomość, a Pierwszy Sekretarz chętnie pomoże ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 293 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL